Уряд виділив 86,9 млн грн Державному управлінню справами

24 листопада 2021 о 15:09
486

Кабінет Міністрів України 24 листопада 2021 р. виділив 86,9 млн грн на модернізацію обладнання закладів охорони здоров’я Державного управління справами.

Куди підуть гроші

  • 15,0 млн грн — на придбання системи рентгенівської мамографічної для державної наукової установи «Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини»;
  • 71,9 млн грн — на обладнання для клінічної лікарні «Феофанія», зокрема для Всеукраїнського центру радіохірургії, що є самостійним підрозділом клінічної лікарні «Феофанія».

Кошти виділені за програмою КПКВК 2301220 «Розвиток системи екстреної медичної допомоги та модернізація і оновлення матеріально-технічної бази закладів охорони здоров’я».

Нагадаємо, що на виконання Указу Президента України Володимира Зеленського Міністерство відкриває доступ до «Феофанії» всім громадянам. З 1 січня 2022 р. ця лікарня увійде на пріоритетний пакет в Програму медичних гарантій.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Редакція журналу «Український медичний часопис» за матеріалами moz.gov.ua