головний біль
25 листопада 2021 р. о 17

25–26 листопада 2021 р. CONTROVERSIES IN NEUROLOGY

ШАНОВНІ ДРУЗІ ТА КОЛЕГИ!

Ми раді повідомити, що Третій регіональний український конгрес «Controversies in Neurology» відбудеться в Києві, Україна, 25–26 листопада 2021 р. у гібридному форматі (офлайн та онлайн).

Controversies in Neurology — це унікальні освітні конференції, на яких лікарі можуть зустрітися з видатними фахівцями в основних неврологічних галузях та отримати знання та інформацію з найактуальніших клінічних питань сьогодення.

Ми надаємо міжнародним експертам платформу для обговорення та порівняння досвіду. Учасники мають можливість обговорювати та вирішувати спірні питання зі світовими лідерами у цій галузі. Конгрес має на меті надати найбільш доступні відповідні дані, які озброюють лікарів достовірною та актуальною науковою інформацією, що допомагає у повсякденному догляді за пацієнтами.

В останні роки на наші конгреси залучається багато учасників з різних галузей та регіонів. Ми зацікавлені в розвитку регіонального представництва. За активної підтримки українських колег ми запускаємо ІІІ Регіональний український конгрес «Controversies in Neurology» у Києві.

Для ІІІ Регіонального українського конгресу ми обрали найактуальніші теми: епілепсія, головний біль, нейропсихіатрія, хвороба Паркінсона та інші рухові розлади, розсіяний склероз.

Ми сердечно запрошуємо місцеві підприємства приєднатися до нас в Україні. Існує ряд можливостей спонсорства, включаючи діяльність, спонсоровану галуззю. Крім того, ми будемо раді адаптувати спонсорський пакет до ваших конкретних потреб.

З нетерпінням чекаємо зустрічі на ІІІ Регіональному українському конгресі у прекрасному місті Київ!

До участі запрошуються неврологи, психіатри, нейрохірурги, терапевти, лікарі загальної практики — сімейної медицини.

Реєстрація за посиланням https://rimon.in.ua/cony2021/uk/online-payment/

Редакція журналу «Український медичний часопис»