дні аритмології Борис Тодуров
18 листопада 2021 р. о 11

18–19 листопада 2021 р. ДНІ АРИТМОЛОГІЇ В КИЄВІ

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у XIII Щорічній науково-практичній конференції з міжнародною участю «Дні аритмології в Києві», яка відбудеться 18–19 листопада 2021 р. Ця конференція є в Україні подією року для безперервного професійного розвитку лікарів різних спеціальностей, які цікавляться і займаються діагностикою та лікуванням порушень серцевого ритму. Організаторами конференції є ДУ «Інститут серця МОЗ України» і Національний університет охорони здоров’я (НУОЗ) України імені П.Л. Шупика.

Основна мета конференції — розглянути сучасні можливості стратифікації ризику, медикаментозного та інтервенційного лікування аритмій серця. Доповідачами є провідні вітчизняні та міжнародні експерти з аритмології.

До участі в конференції запрошуються лікарі-кардіологи, лікарі з функціональної діагностики, терапевти, співробітники науково-дослідних інститутів, а також кафедр медичних університетів, академій та факультетів післядипломної освіти, на яких здійснюється навчання лікарів з функціональної діагностики і кардіології. Конференція відбудеться у режимі онлайн, усі учасники отримають сертифікати встановленого зразка. Доступ для перегляду конференції та подальшого отримання сертифіката можна буде отримати після реєстрації за посиланням, яке включено у програму.

 З повагою

генеральний директор ДУ «Інститут серця МОЗ України»,
член-кореспондент НАМН України, професор Б.М. Тодуров 

Завідувач кафедри функціональної діагностики НУОЗ України імені П.Л. Шупика,
професор О.Й. Жарінов 

До участі запрошуються кардіологи, терапевти, лікарі загальної практики — сімейної медицини, лікарі функціональної діагностики.

Реєстрація за посиланням https://bit.ly/3nThUoX

Редакція журналу «Український медичний часопис»