Всеукраїнська конференція дитячих хірургів
18 листопада 2021 р. о 11

18–20 листопада 2021 р. Актуальні питання дитячої хірургії

Шановні колеги!

Маємо велику честь запросити Вас до участі у Всеукраїнській конференції дитячих хірургів «Актуальні питання дитячої хірургії», яка проводитиметься у Львові 18–20.11.2021 р. Організаторами конференції є Всеукраїнська асоціація дитячих хірургів і кафедра дитячої хірургії Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького. Спочатку на ці дати було заплановано проведення «ІІІ Україно-Польських днів дитячої хірургії», проте пандемія COVID-19, на жаль, внесла свої корективи, і ця наша зустріч із польськими друзями перенесена на травень 2022 р.

Розуміємо, що планувати конференцію у такий непростий час є надзвичайно складно і відповідально. Всі ми уже скучили за нашими зустрічами. Тому конференція проводитиметься із дотриманням усіх необхідних протиепідемічних заходів. Вхід у зал — виключно за наявності сертифіката про вакцинацію від Covid-19 (пред’явлення паперового чи електронного сертифіката на вході) або негативного тесту, зробленого не більше ніж за 48 год перед початком конференції. Учасникам, які не матимуть тесту, буде надана можливість проведення експрес-тесту поруч із залом конференції. Обов’язковим буде дотримання маскового режиму. Звичайно ж, за умови входження Львова у «червону» зону можливі зміни, про які ми будемо оперативно повідомляти.

Ми все ж щиро віримо, що, незважаючи на непросту епідемічну ситуацію, ми зможемо зустрітися й обговорити актуальні проблеми нашої спеціальності. Тому запрошуємо Вас у Львів — місто кави, шоколаду і джазу!

Запрошуємо до надсилання ваших тез та статей. Ті з них, які будуть оформлені відповідно до вимог, будуть опубліковані у журналі «Хірургія дитячого віку». Заохочуємо до висвітлення ваших досягнень у колі колег під час конференції у формі усних доповідей. Сподіваємося, що конференція стане ще однією сходинкою нашого професійного зростання та розвитку, буде важливим стимулом у нашій щоденній практичній діяльності! Організаційний комітет докладе максимум зусиль, щоб ваше перебування у Львові було плідним і залишило багато позитивних емоцій!

До участі запрошуються дитячі хірурги, хірурги дорослі, педіатри, лікарі сімейної медицини, терапевти, лікарі променевої діагностики.

Реєстрація за посиланням http://www.pedsurgery.in.ua/registration/

Редакція журналу «Український медичний часопис»