Управління якістю багатопрофільних лікарень: USAID виділено два гранти

11 листопада 2021 о 11:34
675

Проєкт Агентства США з міжнародного розвитку (United States Agency for International Development 1 USAID) «Підтримка реформи охорони здоров’я» запрошує взяти участь у грантовому конкурсі для розвитку управління якістю багатопрофільних лікарень.

USAID  виділено два гранти для підтримки розвитку управлінського потенціалу закладів та поширення досвіду застосування нових підходів до управління. Ці кошти допоможуть закладам впровадити ефективні та високоякісні медичні послуги.

Хто може взяти участь

Взяти участь у конкурсі матимуть змогу два типи багатопрофільних медичних закладів, що розташовані у Житомирській, Львівській, Донецькій, Луганській, Київській областях та Києві.

Перший тип лікарні — розташування у місті чи селищі міського типу з населенням 20 тис. осіб, сума договору за Програмою медичних гарантій–2021 становить понад 30 млн грн, у лікарні наявні понад 100 ліжко-місць та контракт з Національною службою здоров’я України (НСЗУ) на пакет з хірургічної допомоги у стаціонарних умовах.

Сума гранту — 1,225 млн грн.

Другий тип лікарні — розташування у місті чи селищі міського типу з населенням 50 тис. осіб, сума договору за Програмою медичних гарантій-2021 — понад 50 млн грн, у лікарні наявні понад 300 ліжко-місць та контракт з НСЗУ на щонайменше один із пріоритетних пакетів.
Сума гранту — 2,3 млн грн.

Детальніше про грантовий конкурс розповідатимуть на вебінарі 11 листопада о 15:00. Реєстрація — [email protected].

Заявку на грант треба подати не пізніше 22 листопада 2021 р. до 23:59.

Умови та деталі подання заявок за посиланням.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Редакція журналу «Український медичний часопис» за матеріалами nszu.gov.ua