Відтерміновано проведення оцінки медичних технологій на медичні вироби

10 листопада 2021 о 14:21
453

Кабінет Міністрів України відтермінував проведення оцінки медичних технологій на медичні вироби, які закуповуються за бюджетні кошти, до 1 січня 2023 р. Таке рішення було прийняте на засіданні Уряду 10 листопада 2021 р.

Подробиці

Відтермінування проведення оцінки медичних технологій на медичні вироби необхідне для затвердження окремої настанови з проведення оцінки медичних технологій на медичні вироби, що наразі розробляється МОЗ, а також через спрямування більшості ресурсів галузі охорони здоров’я на подолання наслідків COVID-19 в Україні.

Також ухвалені зміни передбачають відтермінування рішення щодо створення окремого державного унітарного комерційного підприємства з оцінки медичних технологій. Такі функції протягом наступного року покладаються на державне підприємство «Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України».

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Редакція журналу «Український медичний часопис» за матеріалами moz.gov.ua