Всеукраїнська асоціація дитячої імунології
11 листопада 2021 р. о 13

11 листопада 2021 р. ІНФЕКЦІЇ ТА ІМУНІТЕТ

11 листопада 2021 р. о 13:30–15:30 у межах науково-практичної конференції «Інфекції та імунітет» відбудеться Вакцинний саміт з міжнародною участю, спрямований на обговорення актуальних питань з вакцинації та підвищення обізнаності лікарів щодо важливості попередження вакцинокерованих захворювань для досягнення епідемічного благополуччя у суспільстві. Захід проходитиме за підтримки компанії GSK Україна у форматі сателітного симпозіуму в online-режимі та передбачає можливість долучитися до обговорення теми фахівцям з усієї України.

Серед учасників заходу — провідні фахівці в галузі імунології та інфекційних хвороб, спеціалісти сфери охорони здоров’я, представники наукових установ, імунологи, сімейні лікарі, педіатри, неонатологи та представники спеціалізованих ЗМІ.

Під час Вакцинного саміту–2021 експерти в галузі імунізації поділяться останніми досягненнями світової науки та сучасними стратегіями у галузі вакцинопрофілактики для об’єднання зусиль у попередженні захворювань та зміцненні здоров’я суспільства.

На саміті міжнародні експерти представлять доповіді на такі теми:

  • Пацієнти з ХОЗЛ та астмою: вразливість до кашлюку, Дірк Поларт, медичний директор GSK Вакцини з наукових і медичних питань, Європа;
  • Від побоювань батьків до довіри до вакцинації, д-р Майкл Хорн, лікар-педіатр, Німеччина.

Також передбачається проведення сесії «Відповіді на запитання» за участю експертів.

Оnline-захід «Вакцинний Cаміт GSK» відбудеться 11 листопада 2021 р. о 13:30 у межах науково-практичної конференції «Інфекції та імунітет», організаторами якої виступають Всеукраїнська асоціація дитячої імунології та Національний університет охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика.

До участі запрошуються представники спеціалізованих (медичних) ЗМІ.

Акредитація є обов’язковою. Прохання підтвердити участь у заході.

Для підключення до online-заходу Ви отримаєте посилання.

Для акредитації та отримання додаткової інформації, звертайтеся:

Анна Дзюба (e-mail: [email protected], тел.: (050) 412-47-21).

Редакція журналу «Український медичний часопис»