Уряд доручив НСЗУ розпочати підготовку до укладання договорів з медзакладами за ПМГ–2022

4 листопада 2021 о 11:15
3149

Кабінет Міністрів України дав доручення Національній службі здоров’я України (НСЗУ) розпочати підготовку до укладання договорів з закладами охорони здоров’я за Програмою медичних гарантій (ПМГ) на 2022 р.

Подробиці

Щоб вчасно опрацювати пропозиції закладів охорони здоров’я про укладання договорів на медичне обслуговування населення у 2022 р., НСЗУ слід попередньо проаналізувати ці пропозиції з урахуванням 36 пакетів медичних послуг, які пропонується включити до ПМГ  у 2022 р.

Відтак НСЗУ потрібно розробити та погодити специфікації та умови закупівель медичних послуг за програмою державних гарантій медичного обслуговування населення, а також проаналізувати наявність у надавачів медичних послуг медичного обладнання, персоналу, ліцензій та інших дозвільних документів, необхідних для надання медичних послуг в рамках програми державних гарантій медичного обслуговування населення у 2022 р.

Після відповідної підготовки НСЗУ зможе розпочати укладати договори про медичне обслуговування населення за ПМГ із закладами охорони здоров’я.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Редакція журналу «Український медичний часопис» за матеріалами moz.gov.ua