взаємодія
4 листопада 2021 р. о 10

4 листопада 2021 р. АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ ТА ІННОВАЦІЙНІ АСПЕКТИ ВЗАЄМОДІЇ ЗАКЛАДІВ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я В МЕЖАХ ГОСПІТАЛЬНОГО ОКРУГУ

Науково-практична конференція «Взаємодія закладів охорони здоров’я в межах госпітального округу: актуальні питання та інноваційні аспекти» буде проведена  4 листопада 2021 р. о 10:00 в режимі online.

Кафедра управління охороною здоров’я та публічного адміністрування запрошує до участі в конференції, що проводиться згідно з Реєстром з’їздів, конгресів, симпозіумів, науково-практичних конференцій і наукових семінарів на 2021 р.

Відповідно до критеріїв нарахування балів безперервного професійного розвитку, визначених наказом МОЗ України від 22.02.2019 р. № 446, учасникам нараховується 10 балів.

Тези будуть опубліковані в електронній версії.

До участі запрошуються організатори охорони здоровʼя, головні лікарі медичних закладів, керівники медичних закладів усіх рівнів.

Реєстрація за посиланням https://nuozu.edu.ua/n/podii/8160-aktualni-pytannia-ta-innovatsiini-aspekty-vzaiemodii-zakladiv-okhorony-zdorovia-v-mezhakh-hospitalnoho-okruhu

Редакція журналу «Український медичний часопис»