Внесено зміни до Дорожньої карти вакцинації від COVID-19

28 жовтня 2021 о 16:16
842

Наказом МОЗ України від 27.10.2021 р. № 2362 внесено зміни до Дорожньої карти з впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, і проведення масової вакцинації у відповідь на пандемію коронавірусної хвороби COVID-19 в Україні у 2021–2022 роках.

Зміни

Абзац восьмий викладено в такій редакції:

«Водночас, ефективність кандидатів у вакцини від коронавірусної хвороби COVID-19, які зараз проходять клінічні випробування та знаходяться на фінальних стадіях випробувань, вимірюється у здатності запобігти госпіталізації у зв’язку з розвитком коронавірусної хвороби COVID-19, тяжкої форми коронавірусної хвороби COVID-19 або смертності внаслідок ускладнень, спричинених коронавірусною хворобою COVID-19.»;

абзац десятий виключено.

Контроль за виконанням цього наказу покладено на заступника міністра охорони здоров’я України – головного державного санітарного лікаря України І.В. Кузіна.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Редакція журналу «Український медичний часопис» за матеріалами moz.gov.ua