До кінця року Україна отримає 13,5 млн доз вакцини Pfizer-BioNTech. 

28 жовтня 2021 о 16:14
457

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль 27 жовтня 2021 р. під час робочої поїздки в Донецьку обл. ознайомився з роботою Центру масової вакцинації та пунктом щеплення у місті Краматорськ.

Глава Уряду оглянув кабінети щеплення та поспілкувався з відвідувачами та медиками.

Коментар Дениса Шмигаля

«Темпи вакцинації продовжують зростати. За минулий тиждень в Україні зроблено рекордну кількість щеплень — 1,5 млн. Донеччина свідомо підходить до цього процесу. Є запит мешканців. Дуже важливо, щоб люди мали укладені декларації із сімейними лікарями, адже це пришвидшує потік людей і процес вакцинації», — зазначив Прем’єр-міністр.

Також Д. Шмигаль повідомив, що до кінця року Україна отримає ще 13,5 млн доз вакцини Pfizer-BioNTech. 

«Усі області, всі центри й пункти щеплень забезпечені вакцинами. Ми не хочемо запроваджувати локдаун. Якщо колективи й відвідувачі вакциновані двома дозами, на них не поширюватимуться обмеження. Тому закликаю не чекати «червоних» зон, а приходити вакцинуватися — це єдиний шлях зупинити пандемію», — наголосив очільник Уряду.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Редакція журналу «Український медичний часопис» за матеріалами moz.gov.ua