Курс про права та обов’язки медиків на платформі Академії НСЗУ

27 жовтня 2021 о 11:42
1596
Спеціальності :

Новий курс про права та обов’язки медичних працівників вже доступний на платформі Академії Національної служби здоров’я України (НСЗУ) для навчання після самореєстрації.

Курс розроблено у співпраці з партнером — Благодійною організацією «Фундація Дім Рональда МакДональда».

Про курс

Формат навчання: відеолекції.

Додатково: три файли (pdf) для завантаження.

Тривалість навчання: 2 год.

Сертифікат: дорівнює 1 балу безперервного професійного розвитку лікарів.

Під час курсу ви:

дізнаєтеся, які професійні права медичних працівників закріплені в Конституції України, Цивільному кодексі України, Основах законодавства України про охорону здоров’я;

ознайомитеся детальніше з професійними обов’язками медичних працівників та особливостями їх здійснення.

До створення курсу була запрошена доктор  юридичних наук, професор, завідувач кафедри медичного права Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, голова Комітету медичного і фармацевтичного права та біоетики Національної асоціації адвокатів України, президент ГО «Фундація медичного права та біоетики України», член правління Європейської асоціації медичного права та Всесвітньої асоціації медичного права Ірина Ярославівна Сенюта.

Академія НСЗУ чекає на вас та буде вдячна за поширення цього повідомлення, щоб якомога більше лікарів мали доступ до знань та корисної інформації.

Наразі йде робота над 2-ю та 3-ю частинами:

  1. Юридична відповідальність медичних працівників. Інструменти для визначення стратегії і тактики поведінки медичних працівників на етапі досудового розслідування та судового розгляду.
  2. Стандарти у сфері охорони здоров’я. Контроль якості медичної допомоги.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Редакція журналу «Український медичний часопис» за матеріалами t.me/academy_NSZU