кластерні консультації
19 жовтня 2021

Кластерні консультації з розвитку медичних послуг у регіонах

20 та 21 жовтня 2021 р. Національна служба здоров’я України (НСЗУ) запрошує долучитися до кластерних консультацій з розвитку медичних послуг у регіонах України, що пройдуть у Києві.

Питання до обговорення

Учасники заходів обговорять, зокрема, такі питання:

  • Як тривають процеси трансформації системи охорони здоров’я в Україні?
  • Чи відчули якісні зміни у наданні медичних послуг пацієнти?
  • Які зони відповідальності центральної та місцевої влади?
  • Як налагодити взаємодію між ключовими сторонами у сфері охорони здоров’я?

У доповідях спікерів йтиметься, зокрема, про успіхи трансформаційних процесів в системі охорони здоров’я, співпрацю та взаємодію НСЗУ, власників та керівництва медичних закладів, роль місцевої влади у формуванні медичної інфраструктури регіону, фінансовий менеджмент та моніторинг роботи закладів тощо.

Під час заходів буде презентовано Програму медичних гарантій–2022.

Також учасників ознайомлять з основними інструментами у роботі з даними для прийняття рішень на рівні громад та новими функціями власників медичного закладу в умовах децентралізації.

Кластерні зустрічі відбудуться за участю власників закладів охорони здоров’я, представників Міністерства охорони здоров’я України та НСЗУ, Міністерства розвитку громад та територій України, Всеукраїнської асоціації об’єднаних територіальних громад, Асоціації міст України та проєкту USAID «Підтримка реформи охорони здоров’я».

Як долучитися

До участі у заходах можна долучитися у форматі онлайн.

20 жовтня — Кластерні консультації з власниками закладів охорони здоров’я щодо розвитку медичних послуг на території для представників м. Київ, Київської, Вінницької, Житомирської та Черкаської областей. Реєстрація за посиланням.

21 жовтня — Консультації з власниками закладів охорони здоров’я м. Київ та Київської області щодо фінансування та розвитку медичних послуг на території. Реєстрація за посиланням.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Редакція журналу «Український медичний часопис» за матеріалами facebook.com/nszu.ukr