Лабораторії для тестування на SARS-Cov-2 можна знайти на новому дашборді

19 жовтня 2021 о 11:02
514

В Україні станом на 18 жовтня 2021 р. функціонує 198 лабораторій, що пройшли референс-дослідження в Центрі громадського здоров’я (ЦГЗ), проводять тести полімеразної ланцюгової реакції (ПЛР) на виявлення коронавірусу, з них 179 зареєстровано в електронній системі охорони здоров’я (ЕСОЗ). Найбільша кількість лабораторій у Києві — 44, Харківській обл. — 20 та у Дніпропетровській обл. — 11.

Цю та іншу інформацію можна знайти на сайті Національної служби здоров’я України на новому дашборді «Перелік лабораторій, що пройшли референс-дослідження в ЦГЗ та можуть проводити дослідження на SARS-Cov-2 методом ПЛР».

На аналітичній панелі також розміщено дані про загальну кількість верифікованих лабораторій та зареєстрованих в ЕСОЗ. Також можна дізнатися адреси цих лабораторій, телефони та інше.

Уся інформація, що міститься на дашборді «Перелік лабораторій, що пройшли референс-дослідження в ЦГЗ та можуть проводити дослідження на SARS-Cov-2 методом ПЛР», зібрана та викладена на основі даних ЦГЗ України та ЕСОЗ.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Редакція журналу «Український медичний часопис» за матеріалами nszu.gov.ua