ембріологія
20 жовтня 2021 р. о 15

20–22 жовтня 2021 р. відбудеться конференція «Теорія та практика сучасної морфології»

Шановні колеги!

20–22 жовтня 2021 р. на базі Дніпровського державного медичного університету відповідно до «Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, які проводитимуться у 2021 році» відбудеться П’ята Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Теорія та практика сучасної морфології». Залежно від епідемічної ситуації конференція буде проведена в очному, онлайн або комбінованому форматах. Програмні напрями конференції:

  • Фундаментальні питання нормальної анатомії та гістології.
  • Морфологічний аналіз патологічних процесів.
  • Ембріологія та клітинна біологія в нормі та при патології.
  • Сучасні морфологічні дослідження в експерименті та клініці.
  • Морфологічні дослідження у фармакології та клінічній медицині.
  • Історія розвитку вітчизняної та світової морфології.
  • Оптимізація навчальної діяльності кафедр морфологічного профілю.
  • Нові морфологічні методи і наукові технології.

Офіційні мови конференції — українська, англійська, російська. Форми участі в конференції: усна доповідь; стендова доповідь; участь у пленарних, секційних засіданнях та обговореннях; участь у майстер-класах; заочна (публікація статті або тез). До публікації приймаються статті або тези доповідей.

Статті публікуються в журналі «Morphologia», який входить до Переліку наукових фахових видань України в галузі «Медичні науки» (категорія «Б») та належить до індексованих наукометричних видань. Тези доповідей публікуються у збірнику наукових праць конференції, а також розміщуються на вебсторінці конференції «Теорія та практика сучасної морфології».

За бажанням учасника повна версія доповіді розміщується на вебсторінці конференції (у pdf- або ppt-форматах). Учасники конференції отримують: сертифікат, програму, збірник наукових праць конференції, друкований примірник журналу «Morphologia» (том 15, № 3, 2021). У рамках конференції передбачено проведення майстер-класів за багатьма найсучаснішими напрямками морфологічних досліджень. Протягом конференції триватиме виставка новітнього морфологічного обладнання та програмного забезпечення від провідних виробників з демонстрацією в реальному часі.

До участі запрошуються: патоморфологи, патологоанатоми, лікарі-лаборанти, лікарі-клініцисти, які бажають вдосконалити та поповнити багаж знань.

Учасники конференції можуть отримати детальну інформацію, звернувшись на електронну пошту оргкомітету: [email protected].

Редакція журналу «Український медичний часопис»