Анкара
15 жовтня 2021 р. о 16

15–16 жовтня 2021 р. ТРАНСПЛАНТАЦІЯ

Вельмишановні колеги!

Маємо честь запросити Вас взяти участь в Українсько-турецькій науково-практичній конференції «Трансплантація», яка відбудеться 15–16 жовтня 2021 р., організаторами виступили Національний медичний університет імені О.О. Богомольця (Київ, Україна) спільно з Університетом Башкент (Анкара, Туреччина).

Наукова тематика конференції:

  • Сучасний стан трансплантації органів в Україні та Туреччині
  • Досвід та особливості проведення трансплантації нирки, печінки, серця
  • Сучасні методи діагностики смерті головного мозку та кондиціонування потенційного донора-трупа
  • Перед- та післяопераційне ведення пацієнтів при проведенні трансплантації органів

Наукова програма конференції передбачає доповіді та «живу» хірургію. Запланована трансляція операцій в режимі реального часу з операційної Університету Башкент (Анкара, Туреччина) у виконанні всесвітньо відомого хірурга-трансплантолога, засновника Університету Башкент пана Мехмета Хаберала, основоположника трансплантації в Туреччині та співавтора міжнародних гайдлайнів з трансплантації.

Участь у конференції передбачає можливість отримання сертифіката учасника з позначкою про підвищення кваліфікації (10 балів).

Робоча мова конференції: українська, англійська.

Місце проведення: м. Київ, просп. Перемоги, 34, морфологічний корпус Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, лекційна аудиторія № 3. Враховуючи можливі карантинні обмеження, передбачена дистанційна (on-line) участь у конференції. Для реєстрації у конференції заповніть, будь ласка, форму за посиланням. У день конференції Вам на пошту прийде посилання для підключення до прямої трансляції.

За додатковими питаннями звертайтеся, будь ласка, до членів оргкомітету: доцент кафедри загальної хірургії № 2 НМУ Тетяна Василівна Тарасюк, тел.: +38 (067) 712-68-40, e-mail: [email protected], асистент кафедри загальної хірургії № 2 НМУ Микола Сергійович Кривопустов тел.: +38 (066) 391-69-46, e-mail: [email protected].

До участі запрошуються трансплантологи, хірурги, імунологи, реаніматологи, анестезіологи, трансплант-координатори, нефрологи, радіологи, кардіологи, неврологи.

Реєстрація за посиланням http://www.transplantationukraine.com/registration.php

Редакція журналу «Український медичний часопис»