асоціації дитячих оториноларингологів України
15 жовтня 2021 р. о 10

15–16 жовтня 2021 р. РЕСПІРАТОРНА ШКОЛА В ПЕДІАТРІЇ, ОТОЛАРИНГОЛОГІЇ ТА СІМЕЙНІЙ МЕДИЦИНІ

Міністерство охорони здоров’я України, Буковинський державний медичний університет, Національний університет охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика, Асоціація дитячих оториноларингологів України запрошує Вас взяти участь у роботі ІІ Міждисциплінарної науково-практичної конференції з міжнародною участю «Респіраторна школа в педіатрії, отоларингології та сімейній медицині».

До участі запрошуються лікарі-педіатри, лікарі-пульмонологи та алергологи дитячі, лікарі-інфекціоністи дитячі, отоларингологи та дитячі отоларингологи, сімейні лікарі, спеціалісти суміжних спеціальностей, які цікавляться проблемами діагностики та лікування респіраторних хвороб в дитячому віці.

Конференція «Респіраторна школа в педіатрії, отоларингології та сімейній медицині» проводиться згідно з галузевим Реєстром з’їздів, конгресів, симпозіумів, науково-практичних конференцій (НМФ) (пункт 335) та відповідно до критеріїв нарахування балів безперервного професійного розвитку, визначених наказом МОЗ України від 22.02.2019 р. № 446, дає право отримати 10 (десять) балів безперервного професійного розвитку.

Реєстрація за посиланням https://pediatria.bsmu.edu.ua

Редакція журналу «Український медичний часопис»