акушерства та гінекології імені академіка О.М. Лук’янової НАМН України»
12 жовтня 2021 р. о 11

12–13 жовтня 2021 р. ХV Конгрес педіатрів України «Актуальні проблеми педіатрії»

УВАГА! До очної участі у Конгресі запрошуються учасники, які відповідають вимогам щодо «жовтої» зони карантинних обмежень. Детальніше: covid19.gov.ua/karantynni-zakhody.

12–13 жовтня 2021 р. в ПРЕЗИДЕНТ ГОТЕЛІ (Київ, вул. Госпітальна, 12) Асоціація педіатрів України, ДУ «Інститут педіатрії, акушерства та гінекології імені академіка О.М. Лук’янової НАМН України» та Національний медичний університет імені О.О. Богомольця за підтримки Міністерства охорони здоров’я України та Національної академії медичних наук України запрошують на довгоочікувану подію — ХV Конгрес педіатрів України «Актуальні проблеми педіатрії».

Конгрес внесено до Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, що заплановані у 2021 р., за № 134. Сертифікат учасника дає право на отримання 10 балів безперервного професійного розвитку, сертифікат (диплом) доповідача — 30 балів (відповідно до наказу МОЗ України від 22.02.2019 р. № 446) при умові особистої присутності в залах Конгресу або більше 60% часу участі у заході в режимі онлайн. Незалежно від формату участі (наявна присутність чи онлайн-перегляд) для отримання сертифіката реєстрація обов’язкова.

До участі запрошуються лікарі-педіатри, лікарі загальної практики  — сімейної медицини, фармацевти, медичні сестри, психологи, педагоги, юристи з медичних питань, соціальні працівники, голови громадських батьківських організацій, працівники організатори охорони здоровʼя.

Повна програма КОНГРЕСУ https://pcongress.org.ua/wp-content/uploads/2021/10/kongress-programma-site_09_10.pdf

Реєстрація за посиланням https://pcongress.org.ua/#block-2

Редакція журналу «Український медичний часопис»