асоціація педіатрів м. Києва
7 жовтня 2021 р. о 12

7–9 жовтня 2021 р. IX АКАДЕМІЧНА ШКОЛА З ПЕДІАТРІЇ

Міністерство охорони здоров’я України, Національний університет охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика, Асоціація педіатрів м. Київ разом з Міжнародною асоціацією медицини (ГО МАМ) в рамках реалізації Національної стратегії МОЗ України щодо безперервного професійного розвитку лікарів запрошує вас взяти участь у науково-практичній конференції з міжнародною участю «ДЕВ’ЯТА АКАДЕМІЧНА ШКОЛА З ПЕДІАТРІЇ», яка проводитиметься 7–9 жовтня 2021 р.

Конференція внесена до Реєстру зʼїздів, конгресів, симпозіумів, науково-практичних конференцій та наукових семінарів, які проводитимуться у 2021 р.

У рамках Академічної школи заплановані пленарні засідання, сателітні симпозіуми, майстер-класи, дискусійний клуб, мультидисциплінарні розбори хворих під керівництвом провідних фахівців з педіатрії, дитячої гастроентерології, пульмонології, алергології, неврології, нефрології, ендокринології, кардіоревматології, генетики, а також доповіді та майстер-класи іноземних експертів з Великобританії, Білорусії, Литви, Молдови.

До участі запрошуються педіатри, терапевти, лікарі загальної практики — сімейної медицини.

Реєстрація за посиланням https://mam.net.ua/pediatricsIX/

Редакція журналу «Український медичний часопис»