вроджені аномалії сечових шляхів
24 вересня 2021 р. о 11

24–25 вересня 2021 р. Перша відеоконференція дитячих урологів України з міжнародною участю

Маємо честь запросити вас до участі у Першій відеоконференції дитячих урологів України з міжнародною участю Odrex Pediatric Urology Meeting, яка відбудеться 24–25 вересня 2021 р. в Одесі. На конференції буде представлено передовий досвід найдосвідченіших практикуючих вітчизняних та зарубіжних дитячих урологів. Коло учасників: дитячі урологи, дитячі хірурги, дитячі нефрологи та інші фахівці, задіяні в наданні допомоги дітям з урологічними захворюваннями.

24 вересня
Теми для обговорення:

  • вроджені аномалії сечових шляхів;
  • захворювання зовнішніх статевих органів;
  • нейрогенний сечовий міхур.

25 вересня
Тема для обговорення:

  • сучасна імплементація протоколів діагностики та лікування дитячих урологічних захворювань на теренах України — чи потрібне оновлення?

Форма участі у конференції:

  • очна з друком матеріалів: тези у збірнику або стаття у фаховому журналі «Хірургія дитячого віку»;
  • очна з доповіддю власного інтраопераційного відеоматеріалу: 15 хв доповіді та 5 хв дискусії,
  • дистанційна: доступ до прямого ефіру з конференції та до запису протягом місяця.

Передбачається проведення конкурсу на кращі доповіді з відзнаками, сателітні заходи від  спонсорів. Участь обласних дитячих урологів, експертів УОЗ/ДОЗ та співробітників кафедр, відповідальних за підготовку дитячих урологів, — обов’язкова (за згодою). Вартість реєстраційного внеску: 550 грн для лікарів та 275 грн.

До участі запрошуються дитячі урологи, дитячі хірурги, дитячі нефрологи та інші фахівці, задіяні в наданні допомоги дітям з урологічними захворюваннями.

Реєстрація за посиланням на онлайн-участь у конференції за посиланням: https://hub.odrex.ua/uk/afisha/odrex-pediatric-urology-meeting/#prices

Редакція журналу «Український медичний часопис»