вебінар
8 вересня 2021

Електронні лікарняні — як працювати лікарю

Національна служба здоров’я України (НСЗУ) повідомляє, що 9 вересня 2021 р. для лікарів та керівників медичних закладів міста Київ, Київської, Житомирської, Вінницької та Черкаської областей відбудеться вебінар «Медичні висновки про тимчасову непрацездатність в ЕСОЗ».

Про що вебінар

Учасники вебінару дізнаються, які основні зміни відбудуться у процесі оформлення тимчасової непрацездатності, як лікарю працювати в нових умовах, а також про інші важливі питання.

До участі запрошуються керівники закладів охорони здоров’я та лікарі первинної та вторинної ланок надання медичної допомоги міста Київ, Київської, Житомирської, Вінницької та Черкаської областей.

Спікер — головний спеціаліст відділу взаємодії із зовнішніми системами та реєстрами Департаменту розвитку електронної системи охорони здоров’я (ЕСОЗ) НСЗУ Євген Батура.

У рамках вебінару учасники зможуть поставити питання і отримати на них відповіді.

Початок вебінару 9 вересня 2021 р. о 14:00.

Рекомендується здійснити попередню реєстрацію на захід за посиланням

Трансляцію вебінару на YouTube каналі НСЗУ можна дивитися без реєстрації.

Запис вебінару буде доступний у розділі «НСЗУ пояснює».

Згодом такі ж вебінари будуть проведені для лікарів інших областей. Розподіл за принципом приналежності до територій певного міжрегіонального департаменту НСЗУ зроблено для зручності учасників.

Вебінари підготовлено за підтримки USAID Ukraine — USAID Україна.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Редакція журналу «Український медичний часопис» за матеріалами facebook.com/nszu.ukr

Спеціальності: