Академія Сімейної Медицини України
17 вересня 2021 р. о 15

17–19 вересня 2021 р. Азовська школа сімейної медицини 2021

Оновлений інтенсивний освітній курс для фахівців первинної ланки проходитиме 17–19 вересня 2021 р. Ми дуже чекаємо на заявки від вас, сімейні лікарі, педіатри, терапевти, а також медсестри й медбрати.

Підкреслимо, що Школа проводиться із застосуванням новітніх навчальних методик і міжнародних алгоритмів надання медичної допомоги. На вас чекають тренінги з відпрацювання клінічних навичок, лекції й клінічні воркшопи, що базуються на принципах доказової медицини.

Особисто ми не бачимо причин зволікати. На основі аплікаційної форми буде відібрано до 50 найвмотивованіших учасників й учасниць, тому просимо вас максимально виважено заповнювати анкету, приділяючи особливу увагу мотиваційному листу.

А поки нагадуємо критерії участі:

  • актуальна практична діяльність на первинній ланці;
  • ви зареєстровані в системі еHealth;
  • ви вже щеплені принаймні однією дозою вакцини від COVID-19;
  • ви маєте можливість передати набуті знання колегам у своєму регіоні; зараз говоримо про проведення щонайменше двох інформаційно-освітніх заходів у регіоні/громаді своєї практичної діяльності;
  • останній критерій хоч і додатковий, але не менш вагомий: фасилітація груп рівних.

До участі запрошуються терапевти та лікарі загальної практики — сімейної медицини, педіатри, молодші медичні працівники (медсестри).

Реєстрація за посиланням  https://bit.ly/3jmFbze

Редакція журналу «Український медичний часопис»