Борис Маньковський
17 вересня 2021 р. о 12

17–18 вересня 2021 р. КОНФЕРЕНЦІЯ GRAND ROUND

Це унікальна конференція, призначена зібрати в одному місці українських лікарів та провідних незалежних зарубіжних фахівців для обміну досвідом у лікуванні кардіометаболічних хвороб.

Лекції науково-практичної конференції з міжнародною участю GRAND ROUND присвячені найбільш цікавим питанням, які стосуються патогенезу кардіометаболічних хвороб, сучасних даних доказової медицини і технологічних проривів у лікуванні метаболічних захворювань.

На учасників чекають поєднання спілкування в залі та онлайн-діалогів, дискусійний клуб та лекції іноземних спікерів, тематичні воркшопи та обговорення клінічних випадків.

ЛЕКТОРИ:

БОРИС МАНЬКОВСЬКИЙ, член-кореспондент Національної академії медичних наук України, професор, заслужений діяч науки і техніки України, завідувач кафедри діабетології Національного університету охорони здоров’я України ім. П.Л. Шупика, голова правління Української діабетологічної асоціації

МИХАЙЛО КОСІБОРОД, один з провідних кардіологів Сполучених Штатів Америки, творець нового наукового і клінічного напряму — кардіометаболічної медицини, керівник багатьох великих клінічних та епідеміологічних досліджень, таких як CVD-REAL, DARE-19 і багатьох інших, лектор на найбільших наукових конгресах в сфері кардіології та діабетології в Європі і Сполучених Штатах Америки.

ЯНІНА САЄНКО, кандидат медичних наук, провідний науковий співробітник відділу діагностики і лікування метаболічних захворювань Державної наукової установи «Центр інноваційних медичних технологій» НАН України

МАРІЯ ЧЕРЕНЬКО, кандидат медичних наук, ендокринолог, доцент кафедри діабетології Національного університету охорони здоров’я України ім. П.Л. Шупика

ТЕТЯНА ТАТАРЧУК, український вчений-медик, доктор медичних наук, професор, член-кореспондент НАМН України, заслужений діяч науки і техніки України, лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки 2011 р.

ВАСИЛЬ НАГІБІН, кандидат медичних наук, старший науковий співробітник Інституту фізіології імені О.О. Богомольця НАН України

До участі запрошуються ендокринологи, кардіологи, гастроентерологи, терапевти, лікарі загальної практики — сімейної медицини.

Реєстрація за посиланням https://uda-congress.org/grreg/

Редакція журналу «Український медичний часопис»