глаукома
3 вересня 2021 р. о 10

3–4 вересня 2021 р. Науково-практична конференція з міжнародною участю «ГЛАУКОМА+2021. АКТУАЛЬНІ ПИТАННЯ КАТАРАКТИ, ГЛАУКОМИ І УСКЛАДНЕНЬ ЦД»

Дорогі колеги!

Запрошуємо офтальмологів, ендокринологів та лікарів сімейної практики до участі в науково-практичній конференції з міжнародною участю «ГЛАУКОМА+2021. Актуальні питання катаракти, глаукоми і ускладнень ЦД», яка відбудеться 3–4 вересня 2021 р. у Києві.

Місце проведення: Бізнес-готель «ONOVO Dendra Hotel», м. Київ, Бориспільське шосе, 18 км (300 м від Харківської площі та ст. метро «Бориспільська»).

Організаційний комітет заходу

О.В. Поканевич, президент ПВНЗ «Київський медичний університет»

Б.Б.  Івнєв, доктор медичних наук, професор, ректор ПВНЗ «Київський медичний університет»

О.В. Іванько, кандидат медичних наук, доцент, директор КНП «Київська міська клінічна лікарня № 1»

Ю.С. П’ятницький, доктор медичних наук, доцент, проректор з науково-педагогічної роботи та професійного розвитку фахівців

Н.М. Веселовська, доктор медичних наук, професор, завідувач відділення офтальмології КНП «Київська міська клінічна лікарня № 1»

З.Ф. Веселовська, член-кореспондент НАМН України, д.м.н., професор, завідувач  кафедри хірургічних хвороб з курсом офтальмології ПВНЗ «Київський медичний університет», голова ГО «Українське глаукомне товариство»

Програма науково-практичної конференції включає:

  • розгляд питань діагностики та лікування глаукоми, катаракти, діабетичного макулярного набряку, передньої поверхні ока;
  • наукові секції, ключові лекції, сателітні симпозіуми, майстер-класи за новітніми технологіями;
  • лекції президента та членів президії Європейського глаукомного товариства; лекції президента Глаукомного товариства Туреччини, голови та членів президії Українського глаукомного товариства;
  • дискусії з провідними фахівцями з офтальмології.

Мови конференції — українська, англійська (синхронний переклад), російська.

Тези подаються в електронному вигляді до 25 серпня 2021 р. на адресу [email protected], мають бути оформлені за вимогами Microsoft World у форматі А4 та включати назву роботи, ПІБ автора, повну назву організації, місто, країна (українською, англійською або російською мовами, структурованими за підрозділами: Актуальність. Мета. Матеріали та методи. Результати. Висновки. Література.)

До участі запрошуються офтальмологи, ендокринологи та лікарі загальної практики — сімейної медицини.

Згідно з наказом МОЗ України  від 22.02.2019 р. № 446 «Глаукома + 2021» – це 25 балів безперервного професійного розвитку (БПР) за умови участі у майстер-класах.

Програма https://www.glaucomaplus.com.ua/docs/general-program.pdf

Програма повний текст https://www.glaucomaplus.com.ua/docs/program.pdf

Програма майстер-класів https://www.glaucomaplus.com.ua/docs/general-master-class.pdf

Реєстрація за посиланням https://www.glaucomaplus.com.ua/

Редакція журналу «Український медичний часопис»