Оголошено повторний конкурс на посаду голови НСЗУ

4 серпня 2021 о 16:27
578

4 серпня 2021 р. Кабінет Міністрів України оголосив повторний конкурс на зайняття посади голови Національної служби здоров’я України (НСЗУ). Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook написав Віктор Ляшко, міністр охорони здоров’я України.

Допис Віктора Ляшка

«Наступний крок до обрання голови Національної служби здоров’я України зроблено!

Сьогодні Уряд оголосив повторний конкурс на зайняття посади голови НСЗУ.

Документи прийматимуться винятково через Єдиний портал вакансій державної служби за посиланням.

Наразі маємо двох переможців на посади заступників голови НСЗУ (проходять перевірку), а від нового конкурсу очікую кандидатур для обрання гідного та амбітного очільника стратегічного для системи охорони здоров’я відомства з річним бюджетом понад 120 млрд грн.

Розглядатиму кандидатів неупереджено та виключно за їх професійними якостями. Хочу бачити керівника, який «житиме» медичною реформою, Програмою медичних гарантій та бажанням розвивати систему.

Також Уряд підтримав моє прохання ввести до штату НСЗУ посаду ще одного заступника, який буде прицільно опікуватися питаннями цифрової трансформації та розвитку.

Найближчим часом буде також оголошений відповідний конкурс.

Впевнений, що це правильний крок, адже диджиталізація галузі охорони здоров’я є і буде пріоритетом.

Пацієнти повинні мати зручні сервіси на кшталт ковідного сертифіката чи електронного кабінету пацієнта. А нам для цього треба налагодити роботу електронну систему охорони здоров’я (ЕСОЗ) (ту саму ЕСОЗ, яка пов’язує всю інформацію та дозволяє не носити паперові картки з лікарні в лікарню)», — пише посадовець.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Редакція журналу «Український медичний часопис» за матеріалами facebook.com/viktor.liashko