Гострий коронарний синдром з елевацією сегмента ST: розроблено клінічний протокол

4 серпня 2021 о 11:46
1407

На громадське обговорення винесено проєкт наказу МОЗ України «Про затвердження Уніфікованого клінічного протоколу екстреної, первинної, вторинної (спеціалізованої), третинної (високоспеціалізованої) медичної допомоги та медичної реабілітації «Гострий коронарний синдром з елевацією сегмента ST».

Про що документ

Проєктом наказу пропонується:

  • затвердити Уніфікований клінічний протокол екстреної, первинної, вторинної (спеціалізованої), третинної (високоспеціалізованої) медичної допомоги та медичної реабілітації «Гострий коронарний синдром з елевацією сегмента ST», що додається;
  • визнати таким, що втратив чинність, наказ Міністерства охорони здоров’я України від 2 липня 2014 р. № 455 «Про затвердження та впровадження медико-технологічних документів зі стандартизації медичної допомоги при гострому коронарному синдромі з елевацією сегмента ST»;
  • державному підприємству «Державний експертний центр Міністерства охорони здоров’я України» (М.М. Бабенко) забезпечити внесення Уніфікованого клінічного протоколу екстреної, первинної, вторинної (спеціалізованої), третинної (високоспеціалізованої) медичної допомоги та медичної реабілітації «Гострий коронарний синдром з елевацією сегмента ST» до Реєстру медико-технологічних документів зі стандартизації медичної допомоги.

Контроль за виконанням цього наказу пропонується покласти на першого заступника міністра І.Д. Садов’як.

Куди надавати пропозиції

Пропозиції та зауваження просимо надсилати до Міністерства охорони здоров’я України до 18:00 03.09.2021 р. включно. Листи мають бути зареєстровані в канцелярії МОЗ, а у разі, якщо лист відправлено поштою, дата його відправлення має бути до граничного періоду отримання запитів (03.09.2021 р.). Контактний телефон: (044) 253-69-67.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Редакція журналу «Український медичний часопис» за матеріалами moz.gov.ua