діагностика
22 липня 2021 р. о 11

22 липня 2021 р. відбудеться вебінар «Хвороба Шегрена — огляд сучасних рекомендацій з діагностики та лікування»

Запрошуємо сімейних лікарів, терапевтів, ревматологів і фахівців суміжних спеціальностей на безкоштовний вебінар «Хвороба Шегрена — огляд сучасних рекомендацій з діагностики та лікування».

Спікери:

  • доктор медичних наук, професор Є.Д. Єгудіна (м. Київ);
  • кандидат медичних наук, доцент С.А. Трипілка (м. Харків).

Хвороба Шегрена (ХШ) є хронічним аутоімунним захворюванням невідомої етіології зі специфічною схильністю до виникнення запалення екзокринних залоз, при чому системні прояви відмічають у 70% таких пацієнтів. За останнє десятиліття було опубліковано ряд практичних гайдлайнів з менеджменту пацієнтів з ХШ, заснованих на систематичних оглядах за участю як експертів, так і пацієнтів. Вебінар «Хвороба Шегрена — огляд сучасних рекомендацій з діагностики та лікування» присвячений діагностиці та лікуванню ХШ, ґрунтується на аналізі сучасних рекомендацій, систематичних оглядів і клінічних досліджень.

Участь безкоштовна. Кількість учасників обмежена, всі учасники отримають доступ до відеозапису. Якщо ви потрапили в групу, то отримаєте лист з посиланням на перегляд вебінару кілька разів. Останній раз — за 1 год до початку.

Участь у вебінарі підтверджується електронним сертифікатом на 1 бал за умови вдалого проходження тестування під час вебінару (онлайн). Сертифікати будуть надіслані на електронну пошту протягом доби після завершення вебінару.

Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSele0fY74fHw2iGl_m6McCWR28Bb5RqkH4iI6EKe-kewqxbLg/viewform.

Редакція журналу «Український медичний часопис»