вітамін D
21 липня 2021 р. о 11

21 липня 2021 р. відбудеться вебінар «Препарати вітаміну Д влітку — необхідність чи зайве?»

Запрошуємо сімейних лікарів, терапевтів, ревматологів і фахівців суміжних спеціальностей на безкоштовний вебінар «Препарати вітаміну Д влітку — необхідність чи зайве?»

Спікер — доктор медичних наук, професор, лікар-ревматолог Є.Д. Єгудіна (м. Київ).

На нашому вебінарі «Препарати вітаміну Д влітку — необхідність чи зайве?» обговоримо роль, дозування, оптимальний рівень вітаміну Д, у яких груп пацієнтів необхідно виявляти недостатність цього вітаміну, як потрібно лікувати і як профілактувати. І найголовніше питання, яке зараз нас турбує і на яке ми відповімо, — чи потрібно приймати препарати вітаміну Д влітку, чи достатньо ми отримуємо вітаміну Д зараз та як покращити його засвоєння та дію.

Участь безкоштовна. Кількість учасників обмежена, всі учасники отримають доступ до відеозапису. Якщо ви потрапили в групу, то отримаєте лист з посиланням на перегляд вебінару кілька разів. Останній раз — за 1 год до початку.
Участь у вебінарі підтверджується електронним сертифікатом на 1 бал за умови вдалого проходження тестування під час вебінару (онлайн). Сертифікати будуть надіслані на електронну пошту протягом доби після завершення вебінару.

Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScLQEqBwj3YLYRYLU9zGFhTvGn29pxydRy48Qq6KCRsqvmAGQ/viewform

Редакція журналу «Український медичний часопис»