Єлизавета Єгудіна
19 липня 2021 р. о 11

19 липня 2021 р. відбудеться вебінар «Псоріатичний артрит — підходи до діагностики та лікування»

Запрошуємо лікарів загальної практики — сімейної медицини, терапевтів та всіх небайдужих до ревматології та охочих вивчати основні ревматичні нозології приєднатися до безкоштовного вебінару «Псоріатичний артрит — підходи до діагностики та лікування», 2-го із 8 вебінарів циклу «Ревматологія для всіх».

Спікер — доктор медичних наук, професор Є.Д. Єгудіна  (м. Київ).

Псоріатичний артрит — це захворювання з множинними маніфестаціями та клінічними проявами, його необхідно вчасно діагностувати у пацієнтів з псоріазом та виявляти у осіб без псоріазу. На нашому вебінарі «Псоріатичний артрит — підходи до діагностики та лікування», крім класифікаційних критеріїв, ми зосередимося на підходах до лікування псоріазу та псоріатичного артриту згідно з новітніми рекомендаціями Групи з дослідження і оцінки псоріазу і псоріатичного артриту (GRAPPA) 2021, які були представлені 2 тиж тому. Участь безкоштовна. Кількість учасників обмежена, усі учасники отримають доступ до відеозапису. Якщо ви потрапили в групу, то отримаєте лист з посиланням на перегляд вебінару кілька разів. Останній раз — за 1 год до початку.

Участь у вебінарі підтверджується електронним сертифікатом на 1 бал за умови вдалого проходження тестування під час вебінару (онлайн). Сертифікати будуть надіслані на електронну пошту протягом доби після завершення вебінару.

До участі запрошуються лікарі загальної практики — сімейної медицини, терапевти та всі небайдужі до ревматології.

Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfCRSa9JKHu4a8xHlsfBGmYLWyV8R0VfImr7n6JUSwRqgaxRw/viewform

Редакція журналу «Український медичний часопис»