артрит
5 липня 2021 р. о 17

5 липня 2021 р. Ревматоїдний артрит — підходи до діагностики та лікування

До участі запрошуються сімейні лікарі, терапевти, ревматологи і фахівці суміжних спеціальностей на безкоштовний вебінар «Ревматоїдний артрит — підходи до діагностики та лікування», 1-й із 8 вебінарів циклу «Ревматологія для всіх».

Запрошуємо лікарів загальної практики — сімейної медицини, терапевтів та всіх небайдужих до ревматології та охочих до вивчення основних ревматичних нозологій, приєднатися до циклу «Ревматологія для всіх».
Перше заняття присвячено ревматоїдному артриту — найчастішому запальному артриту. Ми розглянемо питання діагностики та лікування цього захворювання з основним акцентом на останніх рекомендаціях ACR 2021, які вийшли 2 тиж тому. Приєднуйтеся до нашого вебінару «Ревматоїдний артрит — підходи до діагностики та лікування».

Участь безкоштовна. Кількість учасників обмежена, всі учасники отримають доступ до відеозапису. Якщо ви потрапили в групу, то отримаєте лист з посиланням на перегляд вебінару кілька разів. Останній раз за 1 год до початку.

Участь у вебінарі підтверджується електронним сертифікатом на 1 бал за умови вдалого проходження тестування під час вебінару (онлайн). Сертифікати будуть надіслані на електронну пошту протягом доби після завершення вебінару.

Реєстрація за посиланням https://forms.gle/ccGktHEU3TSs9rmm8

Редакція журналу «Український медичний часопис»