інфаркт міокарда
7 липня 2021 р. о 15

7 липня 2021 р. РЕАБІЛІТАЦІЯ ОСІБ ІЗ ПЕРЕНЕСЕНИМ ІНФАРКТОМ МІОКАРДА

Запрошуємо на захід фахової школи з фізичної реабілітаційної медицини «Реабілітація осіб із перенесеним інфарктом міокарда».

До участі запрошуються кардіологи, терапевти, лікарі загальної практики — сімейної медицини, лікарі функціональної діагностики.

Викладає Олена Долинна — національний тренер з Міжнародної класифікації функціонування, обмежень життєдіяльності та здоров’я (МКФ), лікар фізичної та реабілітаційної медицини КЦМРФ КНП «Вінницька обласна клінічна лікарня ім. М.І. Пирогова Вінницької обласної ради», викладач кафедри фізичної та реабілітаційної медицини та ФПО ВНМУ ім. М.І. Пирогова.

Під час онлайн-школи розглянемо такі питання:

  • основні поняття в кардіореабілітації;
  • організація реабілітаційної допомоги для осіб, що перенесли інфаркт міокарда, в різні періоди та фази кардіореабілітації;
  • склад та завдання мультидисциплінарної реабілітаційної команди;
  • рання мобілізація та планування виписки;
  • вторинна профілактика;
  • особливості вибору програми фізичних тренувань;
  • безпека особи, що потребує реабілітації;
  • розгляд клінічних випадків.

На жаль, серцево-судинні захворювання продовжують бути першими серед причин смертності працездатного населення. А поширеність таких хвороб вища в країнах із низьким та середнім рівнями доходу, як Україна. За міжнародними рекомендаціями, програми кардіореабілітації мають бути доступні та рекомендуватися за відсутності протипоказань, усім пацієнтам із серцево-судинними захворюваннями. Захід триватиме з 19:00 до 21:00 7 липня 2021 р. Формат: онлайн, через майданчик Zoom. Доступ за попередньої реєстрації. Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/e9bPyqzquYA6pw598. Вартість доступу та сертифіката — 250 грн, для дійсних членів УТФРМ – 200 грн. Квитанцію про оплату необхідно завантажити при заповненні реєстраційної форми. Сертифікат надає 10 балів безперервного професійного розвитку відповідно до п. 2.7. Додатку 5 до Порядку проведення атестації лікарів, затвердженого наказом МОЗ України  від 22.02.2019 р. № 446, із змінами, внесеними наказом МОЗ України  від 19.01.2021 р. № 74.

Реєстрація за посиланням https://www.facebook.com/events/4489396964426168

Редакція журналу «Український медичний часопис»