Оголошено конкурс до наглядової ради ДП «Медичні закупівлі України»

30 червня 2021 о 17:34
452

Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко 29 червня 2021 р. підписав наказ № 1295 про оголошення конкурсного відбору кандидатів на зайняття посад незалежних членів наглядової ради ДП «Медичні закупівлі України».

Відповідно до цього рішення відбудеться конкурсний відбір кандидатів на зайняття 5 посад незалежних членів наглядової ради держпідприємства.

Про ДП «Медичні закупівлі України»

Нагадаємо, що державне підприємство «Медичні закупівлі України» — стратегічна національна агенція, що забезпечує централізовану закупівлю якісних ліків та медичних виробів за кошти державного бюджету. У 2020 р. ДП «Медичні закупівлі України» закуповували ліки та медичні вироби за державними програмами МОЗ України, засоби індивідуального захисту, експрес-тести, ліки та обладнання, що використовуються для протидії COVID-19, автомобілі швидкої медичної допомоги та вакцини проти коронавірусу тощо. Загальний закупівельний бюджет становив понад 10 млрд грн, сума заощаджень на всіх закупівлях становить 2,95 млрд грн коштів платників податків. У 2021 р. ДП «Медичні закупівлі України» здійснюватиме закупівлі лікарських засобів та медичних виробів за 19 напрямами, а також автомобілів швидкої медичної допомоги. Бюджет закупівель становить 9,4 млрд грн.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Редакція журналу «Український медичний часопис» за матеріалами moz.gov.ua