Ведення медичних записів пацієнтів з діабетом на амбулаторному рівні

23 червня 2021 о 17:04
2791

З 1 липня 2021 р. лікарі-ендокринологи поступово розпочнуть практикувати використання нового функціоналу в електронній системі охорони здоров’я (ЕСОЗ): План лікування. Це необхідно для виписування е-рецептів на препарати інсуліну та лікарські засоби від нецукрового діабету.

Новий онлайн-курс від команди Академії НСЗУ

Команда Академії НСЗУ підготувала новий онлайн-курс «Ведення медичних записів пацієнтів з діабетом на амбулаторному рівні».

Він дозволить:

  • сформувати комплексне розуміння процесу й основних вимог до коректного ведення електронних медичних записів при менеджменті пацієнта з діабетом в амбулаторних умовах;
  • дізнатися про оновлений маршрут хворих на діабет та про взаємодію лікарів первинної та спеціалізованої медичної допомоги під час супроводу та лікування таких пацієнтів.

Навчання важливо пройти:

  • лікарям первинної медичної допомоги,
  • лікарям-ендокринологам на амбулаторному рівні.

Курс складається з двох модулів, після завершення яких можна отримати сертифікат (3 бали безперервного професійного розвитку).

Тож реєструйтеся на навчання за посиланням

До речі, перед стартом навчання можна ознайомитися з гідом з користування платформою Академії НСЗУ, який містить всі необхідні інструкції. Вони допоможуть зорієнтуватися у процесі навчання.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Редакція журналу «Український медичний часопис» за матеріалами facebook.com/nszu.ukr