вебінар
16 червня 2021

Укладання договорів про мобільну психіатричну допомогу: НСЗУ запрошує на безоплатний вебінар

17 червня 2021 р. відбудеться вебінар на тему «Укладення договорів: мобільні мультидисциплінарні команди з надання психіатричної допомоги».

Учасники дізнаються про особливості контрактування надавачів медичних послуг за пакетом «Психіатрична допомога, яка надається мобільними мультидисциплінарними командами», зокрема про специфікації та умови закупівлі медичних послуг, терміни та умови подачі пропозицій тощо.

Для кого вебінар

До участі запрошуються керівники закладів охорони здоров’я та потенційні учасники мобільних команд.

Спікерами виступатимуть головний спеціаліст відділу розробки програми медичних гарантій Департаменту замовлення медичних послуг і лікарських засобів Національної  служби здоров’я України (НСЗУ) Ганна Свереда та заступник директора Департаменту договірної роботи НСЗУ Олександра Машкевич.

Учасники вебконференції зможуть поставити свої запитання й отримати на них відповіді як безпосередньо в рамках вебінару, так і під час прямої трансляції у YouTube.

Початок вебінару 17 червня 2021 р. о 14:00, тривалість — 1 год.

Посилання на реєстрацію в онлайн-вебінарі

Посилання на онлайн-трансляцію.

Трансляцію вебінару на YouTube каналі НСЗУ можна дивитися без реєстрації . Запис вебінару буде доступний у розділі «НСЗУ пояснює».

Вебінар підготовлено за підтримки USAID Ukraine — USAID Україна.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Редакція журналу «Український медичний часопис» за матеріалами facebook.com/nszu.ukr