D-димер
15 червня 2021 р. о 17

15 червня 2021 р. Гематологія для ревматолога

Шановні колеги!

Запрошуємо сімейних лікарів, терапевтів, ревматологів і фахівців суміжних спеціальностей на безкоштовний вебінар «Гематологія для ревматолога».

15 червня 2021 р. о 17:00. Тривалість заходу 1,5–2 год

Спікери заходу

Є.Д. Єгудіна, доктор медичних наук, професор, лікар-ревматолог (м. Київ)

І.Р. Гартовська, кандидат медичних наук, доцент, лікар-гематолог (м. Київ)

Загальний аналіз крові та біохімічні показники дають нам ключі до діагнозу ревматичного захворювання. Дозволяють оцінити вираженість запалення та ступінь тяжкості, провести моніторинг терапії, виключити побічні дії препаратів та супутню патологію. Але дуже часто все не так просто, як би нам хотілося.

На мультидисциплінарному вебінарі «Гематологія для ревматолога» отримаємо відповіді на такі питання: коли направляти пацієнта до гематолога, коли треба проводити стернальну пункцію, коли лейкопенія та тромбоцитопенія є критичними та необхідно втручатися, чи є прокальцитонін маркером суто бактеріальної патології, а Д-димер — гіперкоагуляції, як відрізнити нове гематологічне захворювання від гематологічних проявів ревматичного захворювання та багато іншого. Якщо у вас є запитання, пишіть їх у реєстраційній формі!

Участь безкоштовна. Усі учасники отримають доступ до відеозапису. Якщо ви потрапили в групу, то отримаєте лист з посиланням на перегляд вебінару кілька разів. Останній раз за 1 год до початку.

Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdYIq3VC2sUFB6t-bc9J2PtSPriGXEYr635wQVkYn5XFFLCHQ/viewform

Редакція журналу «Український медичний часопис»