бронхіальна астма
8 червня 2021 р. о 16

8 червня 2021 р. Школа терапевтів імені Л.Т. Малої «Неінфекційні захворювання: заходи профілактики, лікування та боротьби з ускладненнями»

ВЕЛЬМИШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Запрошуємо вас на науково-практичну конференцію в рамках Школи терапевтів імені Л.Т. Малої «Неінфекційні захворювання: заходи профілактики, лікування та боротьби з ускладненнями», яка відбудеться 8 червня 2021 р. в онлайн-форматі о 15:00. На конференції будуть розглянуті наступні питання:

  • хворий на хронічну хворобу нирок як пацієнт високого кардіоваскулярного ризику;
  • сучасний погляд на ведення хворих з бронхіальною астмою, згідно з GINA–2020 — 202 рр. в умовах пандемії COVID-19;
  • нові уявлення щодо лікування хворих на ожиріння.

До участі запрошуються вчені та спеціалісти різних спеціальностей (терапевти, кардіологи, гастроентерологи, пульмонологи, нефрологи, епідеміологи, ендокринологи, клінічні фармакологи, лікарі-лаборанти), а також лікарі загальної практики — сімейної медицини з різних областей України. Науковий медичний форум внесено до Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій, які проводитимуться у 2021 р., узгодженому в НАМН України та затвердженому МОЗ України, до розділу 4 — науково-практичні конференції під № 246. Учасники отримають сертифікат 5 балів.

Реєстрація за посиланням https://us02web.zoom.us/webinar/register/6416213249778/WN_vLtbvN_YSRC9kbCf5vIO9g

Редакція журналу «Український медичний часопис»