безпліддя
4 червня 2021 р. о 11

4 червня 2021 р. Психологія й етика в репродуктивній медицині — мультидисциплінарний підхід

Українська асоціація психосоматики репродуктивної перинатальної психології та Національний медичний університет імені О.О. Богомольця, кафедра загальної і медичної психології, запрошують взяти участь у першій науково-практичної конференції «Психологія й етика в репродуктивній медицині – мультидисциплінарний підхід», яка відбудеться 4 червня 2021 р. у Києві. Конференція внесена в Реєстр з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій МОЗ та НАМН України, які проводитимуться в 2021 р.

Робочі мови конференції: українська, російська.

На конференції відбудеться обмін практичним досвідом вітчизняними науковцями, лікарями, психологами, юристами та суміжними спеціалістами, що працюють в галузі репродуктивної медицини.

У рамках конференції буде можливість провести дискусії з репродуктологами, онкогінекологами, психологами та фахівцями юридичної репродуктології. На майданчику конференції буде надано слово пацієнтським організаціям, що дозволить краще зрозуміти потреби та запити пацієнта.

Отримані знання та досвід будуть корисні не лише спеціалістам-репродуктологам, психологам, але й акушерам-гінекологам, онкологам, урологам, лікарям загальної практики та терапевтам, а також ембріологам, адміністраторам, медичним сестрам, всьому персоналу закладів охорони здоров’я.

Основні теми конференції:

Психологія, психосоматика безпліддя

Психологічні аспекти лікування безпліддя та психологічного супроводу: жінок, чоловіків, пари, сурогатної матері

Жіноче безпліддя: діагностика та лікування

Збереження оваріального резерву

Нові технології в ДРТ

Кріоконсервація і збереження репродуктивного матеріалу

Вагітність та здоров’я дітей після ДРТ

Донорство гамет, ембріонів та сурогатне материнство

Чоловіче безпліддя: діагностика та лікування

Збереження та відновлення фертильності при онкозахворюваннях

Правові та організаційні аспекти ДРТ

Екологія, сучасний соціум та репродуктивна функція

На конференції відбудеться презентація книги «In Vitro». Це перша книга в Україні, яка розкриває тему допоміжних репродуктивних технологій очима пацієнта, книга-сповідь, книга, яка оголює переживання та випробування сім’ї на шляху до бажаного батьківства. Українська асоціація психосоматики репродуктивної перинатальної психології співпрацює та надає допомогу благодійному фонду SG Charity — це організація, яка бере участь у формуванні інклюзивного суспільства шляхом реалізації благодійних проєктів. Одним з них є проєкт «Світ всередині», мета якого — проведення інформаційних заходів для поширення інформації про аутизм; організацію недільної корекційної групи для інклюзивних груп; проведення лекцій та семінарів для працівників освітніх закладів; допомога школам у покращенні процесу інклюзії. Діти — це наше майбутнє, майбутнє країни. Ви матимете нагоду допомогти дітям разом з нами!

До участі запрошуються психологи, акушери-гінекологи, онкологи, урологи, лікарі загальної практики — сімейної медицини, терапевти, а також ембріологи, адміністратори та медичні сестри.

Реєстрація за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdS03aYfrX-fUrOBf4d3tvyEnnQoEKcoSRhKBsibjnoSQciMQ/viewform?fbclid=IwAR39RMrYkLS806a1BQFDO8ommS8qBf3BqA_eLmIGy9AiSAALF5XScV6W61o

Редакція журналу «Український медичний часопис»