Хто очолить НСЗУ

27 травня 2021 о 11:21
741

Уряд оголосив повторний конкурс на зай­няття посади голови Національної служби здоров’я України (НСЗУ), починаючи з 27 травня 2021 р.

Умови проведення конкурсу

Розпорядженням також затверджено умови проведення конкурсу, якими визначено документи, необхідні для участі в конкурсі, строк їх подання та вимоги до кандидатів. Так, для участі в конкурсі кандидати мають подати, зокрема, заяву про участь у конкурсі із зазначенням основ­них мотивів щодо зайняття посади, резюме, підтвердження подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік та ін.

Документи прийматимуться до 17:00 2 червня 2021 р. винятково через Єдиний портал вакансій державної служби за посиланням: career.gov.ua.

Тестування кандидатів відбудеться 8 червня, починаючи з 9:00 за адресою: м. Київ, вул. Прорізна, 15.

Місце проведення співбесіди: м. Київ, вул. Прорізна, 15.

Стосовно кваліфікаційних вимог до кандидатів, то вони, зокрема, повинні мати ступінь вищої освіти — не нижче магістра та досвід роботи на посадах державної служби категорії «А» чи «Б» або на посадах не нижче керівників структурних підрозділів в органах місцевого самоврядування чи досвід роботи на керівних посадах у сфері охорони здоров’я — не менше 3 років, а загальний стаж – не менше 7 років.

Також повідомляється, що для додаткової інформації з питань проведення конкурсу можна звертатися за тел.: (044) 256-00-97 або на електронну пошту: [email protected] — Олександр Павлович Колч.

Нагадаємо, що наразі обов’язки голови НСЗУ тимчасово виконує Андрій Віленський.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Редакція журналу «Український медичний часопис» за матеріалами moz.gov.ua, kmu.gov.ua