вебінар
27 травня 2021 р. о 15

27–28 травня відбудеться Науково-практична конференція «Вдосконалення харчування для здоров’я та довголіття людини»

Шановні колеги! Запрошуємо вас узяти участь у роботі Науково-практичної конференції «Вдосконалення харчування для здоров’я та довголіття людини», яка відбудеться 27–28 травня 2021 р. в режимі онлайн.

Головні теми конференції

Харчування та здоров’я

  • Дослідження харчування населення
  • Харчування і ризик інфекційних та неінфекційних захворювань
  • Рекомендації щодо харчування для різних категорій населення
  • Шкільне харчування
  • Профілактичне харчування
  • Ожиріння, інсулінорезистентність та метаболічний синдром
  • Вітаміни, мінерали та інші мінорні харчові речовини
  • Харчова поведінка

Клінічне харчування

  • Дієтичні інтервенції для підсилення імунного опору
  • Харчування у модифікації мікробіоти
  • Пребіотики, пробіотики, симбіотики та постбіотики
  • Харчова алергія та харчова непереносимість
  • Ентеральне та парентеральне харчування
  • Міжнародні рекомендації щодо нутритивної підтримки пацієнтів з патологією органів травлення

Усі зареєстровані учасники додадуть до особистого освітнього портфоліо 10 балів

Реєстрація за посиланням: https://vdkh.ticketforevent.com/

Редакція журналу «Український медичний часопис»

Спеціальності: