Медична освіта: МОЗ України заслуховуватиме звіти ректорів

12 травня 2021 о 10:54
558

Наказом МОЗ України від 06.05.2021 р. № 883 утворено та затверджено:

1) Склад комісії із заслуховування звітів про виконання умов контрактів ректорами закладів вищої освіти, що належать до сфери управління Міністерства охорони здоров’я України, у 2020 р.;

2) Положення про комісію із заслуховування звітів про виконання умов контрактів ректорами закладів вищої освіти, що належать до сфери управління Міністерства охорони здоров’я України, у 2020 р.

Про комісію

Комісія із заслуховування звітів про виконання умов контрактів ректорами закладів вищої освіти, що належать до сфери управління МОЗ, у 2020 р. (далі — Комісія) є консультативно-дорадчим органом МОЗ, який утворюється з метою заслуховування та аналізу звітів про виконання умов контрактів ректорами закладів вищої освіти, що належать до сфери управління МОЗ, у 2020 р.

Основні завдання Комісії:

  • заслуховування та аналіз звітів про виконання умов контрактів ректорами закладів вищої освіти, що належать до сфери управління МОЗ, у 2020 р.;
  • прийняття рішень у формі протоколу щодо заслуховування звітів про виконання умов контрактів ректорами закладів вищої освіти, що належать до сфери управління МОЗ, у 2020 р.;
  • розгляд інших питань, що виникають в процесі звітування ректорів закладів вищої освіти, що належать до сфери управління МОЗ, у 2020 р.

За результатами заслуховування звітів комісія приймає рішення про прийняття звіту або його відхилення із письмовим обґрунтуванням вказаного рішення.

Директорату медичних кадрів, освіти і науки (Т.М. Орабіна) доручено розробити та затвердити план-графік засідань із заслуховування звітів про виконання умов контрактів ректорами закладів вищої освіти, що належать до сфери управління Міністерства охорони здоров’я України, у 2020 р.

Контроль за виконанням цього наказу покладено на заступника міністра І.В. Микичак.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Редакція журналу «Український медичний часопис» за матеріалами moz.gov.ua