антибіотики
14 травня 2021 р. о 15

14 травня 2021 р. Міжнародна педіатрична конференція «Antibiotic Therapy 2021»

Запрошуються сімейні лікарі, педіатри, дитячі гастроентерологи, дитячі дієтологи, дитячі інфекціоністи, неонатологи.

Шановні колеги та друзі!

Інформуємо вас, що 14 травня 2021 р. відбудеться попередньо запланована педіатрична науково-практична конференція «Antibiotic Therapy 2021» за участю провідних спеціалістів України та Польщі, експертів у галузі сучасної педіатрії, дитячої гастроентерології, нутриціології та інших. Будуть розглянуті питання щодо антибіотикотерапії у педіатричній практиці. У вас буде можливість поставити питання доповідачам онлайн.

Переваги онлайн-заходу «Antibiotic Therapy 2021»

  • Найдоказовіші та найновіші рекомендації, які обов’язково стануть у нагоді в практиці
  • Живе обговорення в інтерактивному онлайн-чаті
  • Можливість переглянути запис протягом 10 днів

За день до початку роботи конференції (а саме 13 травня) Вам буде надіслано лист з посиланням (доступом) для перегляду конференції в режимі онлайн.  Це посилання прив’язане саме до Вашої електронної поштової скриньки і дійсне тільки для Вашого перегляду.

За день до трансляції Вам буде відправлено sms-повідомлення — нагадування про дату і час початку трансляції. Обов’язково перевіряйте папку «Спам», можливо, наш лист виявиться в цій папці!

Для зареєстрованих учасників буде надана можливість повторно передивитися доповіді протягом 10 робочих днів після конференції.

Сертифікат буде надісланий Вам протягом однієї години після проходження тестування.

Програма конференції буде оприлюднена за тиждень до початку конференції.

Реєстрація за посиланням: https://nyankovskyy.com/news/ua/mizhnarodna-pediatrychna-onlayn-konferenciya-antibiotic-therapy-2021#regform

Учасники конференції отримають електронний сертифікат 20 балів до атестації БПР згідно з наказом МОЗ України  від 22.02.2019 р. № 446.

Редакція журналу «Український медичний часопис»