КЗВО «Рівненська медична академія»
13 травня 2021 р. о 12

13–14 травня 2021 р. Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні питання клініки, діагностики, лікування та реабілітації на різних рівнях надання медичної допомоги»

Шановна медична спільното!

Запрошуємо вас взяти участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції з міжнародною участю «Актуальні питання клініки, діагностики, лікування та реабілітації на різних рівнях надання медичної допомоги» 13–14 травня 2021 р. в онлайн-форматі.

У програмі конференції передбачені дебати «Особисті межі лікаря», професійний брифінг «Метаболічний синдром — епідемія сучасності» та круглий стіл на тему «Менеджмент як ефективний інструмент комунікації у сфері охорони здоров’я». Ви можете долучитися до участі як слухач. А також запрошуємо Вас долучитися в якості спікера з доповіддю за одним з напрямів роботи конференції (клінічна та профілактична медицина, клінічна фармація та фармакологія, фізична та реабілітаційна медицина). Ви також маєте можливість долучитися дистанційно, шляхом публікації тез доповіді.

Обирайте прийнятний для себе формат та реєструйтеся за посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfoZVkAVcSxMV1VBAqfRF_B34V214wzxyYWiIxRfvaUd6WKuw/viewform

Напрямки роботи:

  • клінічна медицина;
  • профілактична медицина;
  • клінічна фармація та фармакологія;
  • фізична та реабілітаційна медицина.

Наукові доробки у вигляді тез доповіді будуть опубліковані у електронному збірнику матеріалів конференції. Вимоги за посиланням https://drive.google.com/file/d/1OBWRIhezp_SW9HD7B7fR3Y6nYje6gKeI/view?fbclid=IwAR2YrI5AD_hHZZ9-cRRj11__O4xTG2WkTP37kVHQBzg5B0LL8SQzfLFumqo

Зареєстровані учасники, які пройдуть анкетування, отримають іменні сертифікати з відповідною кількістю балів з можливістю використання для БПР.

Редакція журналу «Український медичний часопис»