анестезіологія
26 квітня 2021 р. о 14

26 квітня 2021 р. Сучасні консенсуси в клінічній практиці хірурга та анестезіолога

Шановні колеги!

Анестезіологія та хірургія — розділи медицини, що стрімко розвиваються та удосконалюються. Саме тому навіть в складні часи пандемії і карантину ми надаємо вам можливість отримати нові знання!

Всеукраїнська асоціація безперервної професійної освіти лікарів і фармацевтів за підтримки Національного університету охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика ЗАПРОШУЄ БЕЗКОШТОВНО взяти участь у науково-практичній фаховій школі-семінарі «Сучасні консенсуси в клінічній практиці хірурга та анестезіолога», що відбудеться 26 квітня з прямою онлайн-трансляцією наживо одразу в усіх містах і населених пунктах Одеської області!

Серед спікерів заходу: С.О. Дубров, С.І. Саволюк, О.Е. Доморацький. 

НАЙАКТИВНІШИЙ учасник, який надішле саме оригінальне запитання експертам у чат, отримає СМАРТФОН!!! Обов’язково перед запитанням вказати ПІБ та місто.

Після закінчення заходу зареєстровані учасники матимуть можливість отримати сертифікати Національного університету охорони здоров’я України ім. П.Л. Шупика 5 балів.

Реєстрація за посиланням: http://asprofosvit.com/surclinprac2604?fbclid=IwAR0ZLW88c1vAt7ufgjvLioF-4Cv9ZAhBKEmbRRjMHBixVZ0YF55mLmUkthI#invite

Редакція журналу «Український медичний часопис»