МОЗ проведе огляд витрат державного бюджету у сфері охорони здоров’я

13 квітня 2021 о 14:22
718

Наказом МОЗ України від 9.04.2021 р. № 686 утворено робочу групу з проведення огляду витрат державного бюджету у сфері охорони здоров’я в частині забезпечення організації і регулювання діяльності установ та окремих заходів з охорони здоров’я (далі — Робоча група), та затверджено її персональний склад, що додається.

Голові Робочої групи доручено:

1) забезпечити координацію діяльності Робочої групи щодо проведення огляду витрат державного бюджету у сфері охорони здоров’я в частині забезпечення організації і регулювання діяльності установ та окремих заходів з охорони здоров’я з метою оптимізації видатків, що спрямовуються на забезпечення організації і регулювання;

2) у разі потреби залучати до роботи Робочої групи експертів;

3) за результатами роботи Робочої групи забезпечити підготовку та подання до 1 грудня 2021 р. на розгляд керівництву Міністерства охорони здоров’я України звіту у сфері охорони здоров’я в частині забезпечення організації і регулювання діяльності установ та окремих заходів з охорони здоров’я для подання Кабінетові Міністрів України.

Контроль за виконанням цього наказу покладено на заступника міністра С.М. Шаталову.

Долучайтеся до нас у Viber-спільноті, Telegram-каналі, Instagram, на сторінці Facebook, а також Twitter, щоб першими отримувати найсвіжіші та найактуальніші новини зі світу медицини.

Пресслужба «Українського медичного часопису» за матеріалами moz.gov.ua