Інститут ендокринології та обміну речовин імені В.П.Комісаренка НАМН УКРАЇНИ
14 квітня 2021 р. о 14

14–17 квітня 2021 р. Школа Ендокринолога

 

Шановні колеги!

Ми висловлюємо вдячність за Ваш внесок у підтримку та розвиток суттєво нового науково-практичного освітнього проєкту «Школа ендокринолога». «Школа ендокринолога» — це якісно новий рівень циклової освіти для фахівців, що займаються діагностикою та лікуванням хворих з різною ендокринною патологією, це сучасна і найбільш актуальна інформація, а також унікальна можливість ознайомитися з новими напрямками в ендокринології та медицині в цілому. Освітній проєкт «Школа ендокринолога» ми готували, виходячи з необхідності впровадження принципово нових підходів в освіті і вивченні матеріалу. Формат «Школи ендокринолога» — це оригінальна подача теоретичного матеріалу, міждисциплінарна практична спрямованість одержуваної інформації, інтерактивне спілкування з аудиторією і кожним учасником школи, зріз вихідних знань і порівняння їх з подальшим тестуванням, що відображує динаміку навчання. Все це поєднується з класичними формами проведення науково-практичних конференцій у сфері медицини.

Науковий керівник «Школи ендокринолога», президент Української асоціації клінічних ендокринологів, директор ДУ «Інститут ендокринології та обміну речовин імені В.П. Комісаренка НАМН України» (Київ), академік Національної академії медичних наук України, член-кореспондент НАН України, віцепрезидент НАМН України, професор Микола Дмитрович Тронько.

Програма заходу для ознайомлення та реєстрація  за цим посиланням https://drive.google.com/file/d/10d-W_9YcVBRGYaJoCFI-B8TJcs_j9ejL/view?fbclid=IwAR0Dv–5HXbR0T4IZqHdy68XYPqUCKmpFarRKb4qy-64OU3u1SE8Zjxxo5o

Редакція журналу «Український медичний часопис»