COVID-19
16 квітня 2021 р. о 12

16 квітня 2021 р. COVID-19: безпека праці та здоров՚я медичних працівників — онлайн-конференція

У п’ятницю, 16 квітня, з 10:30 до 15:00 (за київським часом) підключайтеся до онлайн-семінару «COVID-19: безпека праці та здоров’я медичних працівників», де будуть представлені Тимчасові настанови Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) та Міжнародної організації праці (МОП).

Ви отримаєте конкретні поради щодо заходів з безпеки і збереження здоров’я медичних працівників в умовах пандемії COVID-19.

Запрошуємо роботодавців та керівників закладів охорони здоров’я, медичних працівників та їхніх представників, експертів з безпеки і здоров’я на роботі, експертів з питань профілактики інфекцій та інфекційного контролю державних та приватних закладів охорони здоров’я, фахівців Держпраці, політиків на національному й регіональному рівнях.

Спікери — провідні міжнародні та національні фахівці ВООЗ та МОП, Міністерства охорони здоров’я, Державної служби України з питань праці, представники галузевих профспілок та об’єднань роботодавців.

Учасники зможуть ознайомитися з новими настановами щодо безпеки праці та здоров’я медичних працівників та обговорити ключові виклики, з якими стикаються медичні працівники України у часи пандемії COVID-19, заходи у відповідь та визначити, яким чином ці тимчасові настанови можуть допомогти покращити безпеку і здоров’я медичних працівників та вирішити актуальні проблеми.

Мови семінару — українська та англійська (синхронний переклад).

Реєструйтеся зараз тут: https://bit.ly/3sJSpba

Після реєстрації ви отримаєте посилання на вказану вами електронну пошту, за яким слід приєднатися до заходу за 10–15 хв до початку.

Також буде трансляція на Фейсбук

www.facebook.com/shd4Ukraine

Довідково:

Тимчасова настанова ВООЗ та МОП українською мовою: https://bit.ly/3cJmXUM

Редакція журналу «Український медичний часопис»

Спеціальності: