ендокринна патологія
7 квітня 2021 р. о 14

7 квітня 2021 р. Ревматологічні маски ендокринної патології

Шановні колеги!

Запрошуємо сімейних лікарів, терапевтів, ревматологів і фахівців суміжних спеціальностей на безкоштовний вебінар «Ревматичні маски ендокринної патології».

Тривалість заходу 1,5–2 год

Спікери: Є.Д. Єгудіна, доктор медичних наук, професор (м. Київ),

С.А. Трипілка, кандидат медичних наук, доцент (м. Харків)

Для ревматичних захворювань типові мультисимптомність та мультисистемність, їх перебіг супроводжується залученням множинних органів та систем, і в дебюті захворювання дуже важко диференціювати, це ревматичне захворювання, чи ні. Перехрещується воно з гематологічними, пульмонологічними, нефрологічними нозологіями. На нашому вебінарі «Ревматичні маски ендокринної патології» поговоримо про ревматичні прояви ендокринних захворювань, розберемо клінічні приклади, проведемо диференційно-діагностичний пошук.

Участь безкоштовна. Кількість учасників обмежена, всі учасники отримають доступ до відеозапису. Якщо ви потрапили в групу, то отримаєте лист з посиланням на перегляд вебінару кілька разів. Останній раз за 1 год до початку.

Участь у вебінарі підтверджується електронним сертифікатом на 1 бал за умови вдалого проходження тестування під час онлайн-вебінару.

Реєстрація за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd934MRgIPkdVjeiPHeaL1hFUSJWjZhagrOdwOXyPOvuw9cYw/viewform

Редакція журналу «Український медичний часопис»