digital-маркетинг
22 квітня 2021 р. о 14

22 квітня 2021 р. Онлайн-конференція «Medical Digital Day: просування медичних клінік і послуг в інтернеті»

За даними Google Trends, за останні 12 міс кількість запитів, пов’язаних з медициною, приватними клініками і лікарями, зросла із 160 до 250% залежно від регіону України та запиту.  На це вплинула пандемія COVID-19 і, безумовно, загальне збільшення чисельності користувачів мережі.

Можливість швидко знаходити інформацію про клініки, вартість їх послуг і відгуків про лікарів швидко стала незамінною.  І якщо ваша клініка або приватна практика ще не в мережі, ви вже втрачаєте — клієнтів, репутацію і, звичайно, прибуток.

22 квітня 2021 р. відбудеться онлайн-конференція Medical Digital Day.  Ми зберемо найкращих експертів маркетингу, щоб розібратися, як в 2021 р. ефективно просувати медичні клініки та послуги онлайн і виділитися серед конкурентів.

Учасників конференції чекають 14 спікерів і 8 год свіжих трендів, лайфхаків і особливостей digital-маркетингу в сфері медицини. Топові фахівці медичних компаній поділяться кейсами просування відомих клінік, таких як стоматологічна Клініка Заблоцького, Лелека, Adonis, Мати і дитя, Медіком, CitiDoctor, Clinic DENIS, Porcelain Dent і багатьох інших.

Спікери вже готують свої доповіді в доступному форматі, щоб не тільки надихнути слухачів, а й надати прості настанови до дії, зрозумілі і для фахівців, маркетологів, агентств, і для власників, керівників та лікарів приватних практик.

Слухачі дізнаються:

які існують тенденції цифрового маркетингу;

як створити digital-стратегію для приватної клініки;

як аналізувати бізнес-процеси і контролювати проєкти;

як створити сучасний сайт медичної клініки;

які завдання вирішує контент;

як використовувати Clubhouse для медицини;

для чого потрібні мобільні додатки в сфері Healthcare;

як поставити завдання агентству, щоб просувати і запускати медичні послуги.

Конференція пройде в онлайн-форматі.  Пакет учасника містить доступ до онлайн-трансляції Medical Digital Day разом з можливістю поставити запитання спікерам, отримати подарунки від спонсорів та спілкування в чаті.  Кожен учасник отримає запис і презентації, щоб переглянути конференцію в будь-який інший зручний час.  Додатково — запис і презентації попередньої Medical Digital Day і знижку на навчання в WebPromoExperts.

Вартість квитка до 22 квітня — 2500 грн, і 3000 грн — у день конференції.  Кооперуйтеся з колегами і купуйте від 3 квитків зі знижкою 10%.

Конференція гарантовано стане вашою новою точкою відліку!

Поспішайте забронювати своє місце, поки цього не зробили ваші конкуренти:

Посилання для реєстрації https://webpromoexperts.net/conference/digital-medical-day/?utm_source=compendium&utm_medium=email&utm_campaign=medicalday3

Редакція журналу «Український медичний часопис»