аналіз добового моніторингу ЕКГ
16 квітня 2021 р. о 14

16-30 квітня 2021 р. Амбулаторне моніторування ЕКГ

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас на цикл тематичного удосконалення «Амбулаторне моніторування ЕКГ», який буде проведено на кафедрі функціональної діагностики Національного університету охорони здоров’я (НУОЗ) України імені П.Л. Шупика з 16 до 30 квітня 2021 р.

Програма циклу охоплює значний обсяг теоретичних знань і практичних навичок, необхідних лікарю для проведення самостійної роботи з аналізу добового моніторингу електрокардіограми (ЕКГ). У рамках циклу будуть розглянуті види та технічні аспекти амбулаторного моніторування ЕКГ, нормативні параметри; роль амбулаторного моніторування ЕКГ у діагностиці та лікуванні порушень ритму і провідності серця, пресинкопальних та синкопальних станів, стратифікації ризику раптової серцевої смерті. Для практичних занять будуть надані холтерівські записи для самостійного перегляду та формування висновку з подальшим обговоренням.

Контрактну путівку можна придбати у секторі тематичного удосконалення НУОЗ України імені П.Л. Шупика (Київ, вул. Дорогожицька, 9, 2-й поверх адміністративного корпусу).

Телефон для довідок: (044) 205-48-25, Ольга Волошенюк, або дивіться інформацію на сайті університету www.nmapo.edu.ua у розділі «Навчання» — Рекомендації щодо укладання договорів юридичними (фізичними) особами.

Путівку можна придбати також через систему електронної реєстрації: https://e.nmapo.edu.ua.

Телефон для довідок щодо укладання договорів: (044) 205-48-31.

Вартість навчання на циклі — 2450 грн.

Необхідні документи для реєстрації на навчання: путівка (для бюджетних путівок — обов’язково печатка з місця роботи!), копія диплому, заповнені документи (технологічна картка, анкета слухача — додаються), свідоцтво про одруження (у разі зміни прізвища), відрядження (за необхідності), для викладачів закладів вищої освіти — витяг з наказу з місця роботи про скерування на цикл тематичного удосконалення.

Очна реєстрація слухачів на клінічній базі кафедри в Інституті серця МОЗ України здійснюватиметься 16 квітня з 09:30 до 12:00.

Куратор циклу — асистент Наталія Ліфантьєва.

Для дистанційної реєстрації слід відсканувати зазначені документи та відправити їх на адресу електронної пошти [email protected] з позначкою «Документи для реєстрації на цикл ТУ». Можливо відправити також «Новою поштою» на адресу кафедри: м. Київ, вул. Братиславська, 5А, ДУ «Інститут серця МОЗ України», 2-й поверх, кафедра функціональної діагностики, к. 2049 — для Наталії Олександрівни Ліфантьєвої, тел.: (096) 809-76-40.

Для забезпечення зворотного зв’язку потрібно обов’язково вказати контактний мобільний номер телефону та е-mail.

Після закінчення циклу тематичного удосконалення кожному слухачу буде видано посвідчення встановленого зразка (50 балів до портфоліо безперервного професійного розвитку). Його оригінал можна буде отримати поштою або особисто на кафедрі (після узгодження часу отримання).

Контактні дані співробітників кафедри:

Куратор циклу асистент Н. Ліфантьєва, тел.: (096) 809-76-40.

E-mail: [email protected]

Завуч кафедри доцент В. Куць, тел.: (050) 383-69-85.

E-mail: [email protected]

Завідувач кафедри професор О. Жарінов, тел.: (050) 315-40-69.

E-mail: [email protected]

Більше інформації: https://nuozu.edu.ua/…/7499-tsykl-tu-ambulatorne…

Редакція журналу «Український медичний часопис»