артеріальна гіпертензія
5 квітня 2021 р. о 14

5–6 квітня 2021 р. Кардіологічний пацієнт з коморбідною та супутньою патологією — погляд експертів різних спеціальностей

Запрошуємо до перегляду трансляції лікарів за спеціальностями: загальна практика — сімейна медицина, кардіологія, ендокринологія, неврологія, функціональна діагностика.

Шановні колеги!

Друга наша зустріч у форматі вебінару з циклу з чотирьох клінічних шкіл «Кардіологічний пацієнт з коморбідною та супутньою патологією – погляд експертів різних спеціальностей» відбудеться 5–6 квітня 2021 р.

Експерти з кардіології, ендокринології, нефрології, неврології, ревматології, невідкладних станів розглядатимуть найгарячіші питання ведення пацієнтів в умовах викликів сьогодення. Будемо разом вирішувати проблеми ведення пацієнтів із постковідним синдромом, судинними ураженнями, артеріальною гіпертензією, серцево-судинними захворюваннями, некоронарогенними ураженнями міокарда, цукровим діабетом, хронічною хворобою нирок.

Запрошуємо долучитися до дискусії фахівців в студії та до активного обговорення в чаті. Авторів найактуальніших та найцікавіших запитань очікує приз — найсвіжіше видання Всеукраїнської асоціації кардіологів України «Стандарти діагностики та лікування серцево-судинних захворювань».

Під час проведення онлайн-події скористайтеся ЧАТОМ та поставте запитання із зазначенням, кому саме з доповідачів воно адресоване. Відповіді на них ви отримаєте після закінчення доповідей.

Отримати доступ до трансляцій ви також можете за посиланнями:

5 квітня 2021 р. (понеділок) — https://youtu.be/m4LgpO-t3bM

Отримати доступ до трансляцій ви також можете за посиланнями:

6 квітня 2021 р. (вівторок) — https://youtu.be/DBy70TlW_gk

Редакція журналу «Український медичний часопис»